Skrivtjänster

Behöver du hjälp med att skriva? Jag hjälper dig med att skriva artiklar, blogginlägg, pressmeddelanden, webbtexter eller andra texter. Jag kan också redigera texter och göra dem kortare och mer begripliga utifrån ett omfattande underlag. Du som är egenföretagare, ni som förening eller annan organisation kan anlita mina tjänster. Jag jobbar gärna med andra fårföretagare som vill öka synligheten och marknadsföra sig mer digitalt. 

Föredrag

Jag håller föredrag som jag kan skräddarsy efter din organisations behov. Här är exempel:

  • Att köpa och sälja ull : problem och möjligheter för den svenska ullen. 
  • Ull som extraordinär resurs : om ullens egenskaper och varför det är särskilt viktigt att välja svensk ull framför importerad.
  • ULL : ull för nybörjare. Om ullhantering för att få en bättre kvalitet på ullen så att den blir säljbar och användbar.
  • Ull : digitalt, socialt och tillgänligt. Om arbetet att använda sociala medier för att sätta ullen på kartan och involvera många intresserade kring ämnet.

Utredningar

Har du svårt att hinna med att ta fram underlag som kräver informationssökning, omvärldsbevakning och kanske en kartläggning eller annan undersökning? Jag tar konsultjobb och utredningar för olika organisationer. Hittills har jag mest jobbat i kultur- och biblioteksbranschen inom offentlig sektor men har även erfarenhet från får- och ullbranschen. Jag är van vid att jobba nära politiken och har respekt och förståelse för processer som är kopplade till politiska beslut. Du får ett gediget underlag utifrån dina behov och får en fråga belyst. 

Webbkurser

Nu fortsätter jag snart med att hålla webbkurser i olika ämnen. För dig som har svårt att ta dig till fysiska kurser i olika ämnen, och för dig som vill bestämma själv när du har tid att sätta dig framför datorn och lära dig mer i ett ämne. De första kurserna handlar om ull och fårhållning.


Ullrelaterat

Är du nyfiken på att använda ull som material i din produktutveckling? Jag hjälper dig med att skapa kontakter och orientera dig i den svenska ull- och fårbranschen. Du kan få stöd att komma vidare med din affärsidé, med omvärldsbevakning eller informationssökning. Du kan få stöd i hur du ska kommunicera din ullverksamhet för att nå ut till dina målgrupper, och du kan få tillgång till nätverk och sammanhang. Behöver du praktisk hjälp med operativa insatser skriver jag texter till sociala medier, webb, pressmeddelanden mm. Hör av dig för kostnadsförslag.

Kontakta mig

Hör gärna av dig för att prata om hur jag kan hjälpa dig!

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.